Des de 1972 una família dedicada al noble ofici de l’ebenisteria i del moble de qualitat.

La nostra manera de pensar i treballar, és el reflex del coneixement de la tradició artesanal.

La família Bardolet Font, som el clar exemple de l’empresa familiar, que amb el pas dels anys, seguim lligats al tradicional i noble ofici de l’ebenisteria.
Bardolet ebenistes, continuem treballant i desenvolupant la nostra tasca de forma artesana, per tal de donar resposta a les expectatives d’uns clients amb el desig de posseir objectes i uns espais únics, diferents i perdurables.

L’any 1972 en Josep i la Rosa vàrem crear l’establiment de decoració d’interiors Mobles Bardolet, amb la idea, d’assessorar els clients i de construir-los les peces i mobles de les seves llars de forma artesanal. Des dels seus inicis, els treballs de Josep Bardolet és varen caracteritzar per la perfecció i la cura en els acabats que requereixen els projectes complexos: fustes i materials de qualitat i mobles a mida, vistos com a obres d’art, pensades sobretot per adaptar-se al pas del temps i de les diferents modes i adaptats a les necessitats dels clients més exigents.

Avui, amb la segona generació al capdavant, aquest esperit encara continua amb la mateixa passió que el primer dia, de la mà dels seus tres fills: L’Eduard, en Josep i en Salvador. Ells tres formen un equip jove, dinàmic i experimentat, que recull el llegat de la tradició més artesana, de la fabricació de mobles d’alta qualitat i del treball de la fusta, que, igual que el seu pare, gaudeixen treballant i veient com els seus mobles i els seus treballs amb fusta són reconeguts i molt valorats arreu del país.

Bardolet Design

Dissenyem i fabriquem les nostres pròpies col.leccions.

Diferents estils, diferents espais de vida!

Sèrie Line
Sèrie Concept
Sèrie Girona
Sèrie Recta
Sèrie Tradicional

Passió pel moble ben fet!

Des de 1972 una família dedicada al noble ofici de l’ebenisteria.

Estem molt a prop teu

Vine a la nostra botiga situada al centre de Vic. T’oferim un showroom de mobles i complements extraordinaris per a la teva llar.